Notes over Affiliate Programs

Sam Vermeulen

Affiliate links zijn altijd geweest over het bevorderen van een online winkel en haar producten. Vandaag, er zijn zelfs veel sites die affiliate links bieden. Het probleem is dat je een aantal zeer vreemde dingen doen met affiliate links, maar voor de buitenwereld kan dit niet lijken te veel zin te maken. Maar we weten allemaal dat een affiliate link kan net zo goed werken als een advertentie link, wanneer het goed gedaan.

Het probleem komt van het feit dat we niet weten wat affiliate links doen, maar we gaan er vaak van uit dat ze niet werken, ook al kunnen ze. Affiliate links zijn al sinds de jaren 1970, toen een bedrijf genaamd The Link werd opgericht en de wereld werd een beetje transparanter over hoe affiliate links werken. Het oorspronkelijke concept was vrij eenvoudig: een website en haar producten kunnen worden gekenmerkt door derden als ze betaalden een set van vergoedingen, variërend van $ 0,03 tot $ 0,08 per verkoop.

Vraag altijd de fabrikant om de juiste informatie en zorg voor jezelf als gebruiker. De informatie op deze website 'privacyschermvergelijkcentraal.nl' is niet verantwoordelijk voor schade aan uw apparaat wanneer u het gebruikt. Let op bij het gebruik van dit product. De productinformatie op deze website is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden, u moet altijd de fabrikant of een gekwalificeerde arts raadplegen voor diagnose en behandeling van een medische aandoening. In geval van vragen over uw gezondheid u contact opnemen met uw arts. We hebben geen controle over informatie en kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van onze acties. Wij zijn niet aangesloten bij een fabrikant of een andere leverancier om deze informatie te verstrekken. Als u inhoud vindt op deze website of op een van de gelinkte externe websites die niet geschikt voor u zijn, ga dan nu weg. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden.