Heb ik weergavebescherming nodig?

Sam Vermeulen

Ja. Ik hou er niet van om mensen een hard-en-snel antwoord te geven, hoewel, omdat een hard-en-snel antwoord misleidend kan zijn, afhankelijk van hoe het is geformuleerd. Hier is een hard-en-snel antwoord: ja.

Ik ben een ervaren view protector. Ik heb verschillende klanten me vertellen dat ze zijn met behulp van view protection voor maanden zonder enig echt voordeel. Ik weet niet of bescherming van het uitzicht altijd een goed idee is. Echter, ik ben niet van plan om te zeggen dat het niet werkt voor iedereen. Ik zou graag in staat zijn om een meer opgeleide beslissing te nemen voor de situatie van elke persoon, zodat u beslissen of het de juiste beslissing voor u. Weergave bescherming is de beste bescherming die je krijgen. Als u op zoek bent naar een uitzicht beschermer om uw gezichtsvermogen te beschermen, bent u waarschijnlijk niet de beste persoon om mee te praten. Als je niet zeker weet welke je moet krijgen, is het het proberen waard.

Mijn persoonlijke mening is dat je moet beslissen of de bescherming die je krijgt is de moeite waard de moeite waard die je moet zetten in, en of je blij mee zult zijn. Ik weet dat het moeilijk is om een duidelijk begrip van de vraag of je bescherming moet krijgen of niet te krijgen, en het is niet iets dat je gewoon beslissen over. Het hangt af van een heleboel dingen, zoals uw visie, de kleur van het licht en de grootte van het scherm. Echter, ik geloof dat als je gaat om iets te doen, dat je moet proberen om iets dat is zo goed als het kan worden te krijgen. Ik heb al gezegd dat de beste weergave bescherming zal een oplossing die geen nadelen heeft. Sehen Sie außerdem den Brievenbus Kopen Vergleich an. De volgende vraag die ik mezelf stelde was hoe goed de oplossing was. Ik probeerde verschillende oplossingen voor weergavebescherming, waaronder sommige met een coating op het scherm die het licht zal blokkeren, en sommige zonder. De meest veelbelovende weergave bescherming oplossingen die ik heb gezien voor het moment, maar de meest teleurstellende waren degenen zonder een coating en ook degenen die niet over een scherm dat in staat is om het licht te blokkeren. Ik probeerde een paar verschillende oplossingen op de site en ik denk dat de beste zijn nu op zijn minst op zijn plaats, maar ik weet zeker dat we zullen moeten enige tijd wachten tot er wat meer. Daarom wil ik u een nieuw beschermingssysteem voor de weergave voorleggen dat beschikbaar is gekomen. Das wird doch imposant sein, vergleicht man es mit privacyscherm vergelijk.